SMP i el Complex Aquàtic de Vilafranca: Col·laborant per a una Recuperació Òptima

març 19, 2018

En Serveis Mèdics Penedès (SMP), estem emocionats d’anunciar una nova col·laboració amb el Complex Aquàtic de Vilafranca que ampliarà els nostres serveis de rehabilitació i proporcionarà una atenció més completa als nostres pacients. Aquest projecte conjunt té com a objectiu principal enfortir i millorar els nostres serveis de rehabilitació utilitzant les modernes instal·lacions i equips del Complex Aquàtic. Rehabilitació a l’Aigua: Teràpia Aquàtica Una de les àrees destacades d’aquesta col·laboració és la teràpia aquàtica, que es realitzarà a les piscines del Complex. Aquesta opció s’adreça als pacients amb patologies que requereixen una teràpia suau i sense impacte. És especialment útil per a aquells que pateixen dolor, edemes o altres lesions que limiten el treball a terra ferma. Exemple d’això és la rehabilitació postoperatoria d’una artroscòpia de maluc en una persona que també pateix dolor lumbar a causa de hèrnies discals. La teràpia aquàtica permet un treball sense impacte ni sobrecàrrega articular, millora la mobilitat articular i facilita l’avanç de les fases de la rehabilitació. Quan una persona no pot fer càrrega total a terra, a dins l’aigua ja pot caminar, córrer i treballar la mobilitat, la força i la resistència. Rehabilitació al Gimnàs: Treball Analític El segon aspecte d’aquesta col·laboració es centra en la rehabilitació al gimnàs. Aquesta opció està dissenyada per a pacients en les fases finals del seu tractament. Requereixen un treball més analític i es centra en la tonificació muscular, la propriocepció i la readaptació a l’esforç. Les màquines de tonificació, especialment les màquines e-gym d’última generació, es utilitzen per a un treball més estabilitzador i específic per a cada pacient. Això ajuda a restablir la força i la funció muscular. Objectiu: Recuperació Òptima La col·laboració amb el Complex Aquàtic ens permet oferir als nostres pacients una opció més amplia i eficaç per a la seva recuperació. Les lesions i les patologies varien àmpliament, incloent entorsis de turmell, rehabilitació postoperatoria, tendinitis, síndromes subacromials, recuperació de genolls amb condropaties rotulianes i meniscopaties, lumbàlgies i moltes altres. El nostre objectiu és garantir que els pacients recuperin la forma física que tenien abans de la seva lesió, així com reduir els temps de recuperació. Un Pas Endavant en la Rehabilitació Aquesta col·laboració ha resultat en una experiència gratificant per als pacients. Aquells que opten per la teràpia aquàtica es veuen motivats per la seva capacitat d’avançar més ràpidament i amb menys dolor. Aquells que treballen al gimnàs veuen com el seu dolor desapareix gradualment gràcies a l’increment de la mobilitat i la força. La recuperació òptima és ara més accessible que mai. A SMP i al Complex Aquàtic de Vilafranca, estem compromesos amb la vostra salut i el vostre benestar. Amb aquesta col·laboració, aspirem a oferir una atenció mèdica integral que ajudi els nostres pacients a recuperar-se ràpidament i de manera efectiva. La vostra recuperació és la nostra prioritat.