Serveis Mèdics Penedès i la seva Participació en la Jornada sobre Anatomia Patològica d’Eldine Patologia

març 19, 2018

A Serveis Mèdics Penedès (SMP), estem compromesos a estar a l’avançada de la medicina moderna i la ciència mèdica. És per això que ens complau anunciar la nostra participació com a patrocinadors en una jornada sobre anatomia patològica liderada per Eldine Patologia, una iniciativa que tindrà lloc el proper 15 de març del 2018 al Palau de Congressos de Tarragona. Estem emocionats d’unir-nos a aquesta oportunitat de compartir coneixements i promoure la recerca mèdica avançada. Eldine Patologia: Un Laboratori de Referència en Anatomia Patològica Eldine Patologia és un laboratori d’anatomia patològica que dedica el seu temps i la seva experiència a l’estudi de mostres de teixits i cèl·lules extretes d’intervencions quirúrgiques i consultes mèdiques. Aproximadament el 90% de la seva activitat es dedica a l’estudi per diagnosticar o descartar patologia cancerosa. Llur dedicació i excel·lència en aquest àmbit els han convertit en un laboratori de referència en el camp de la patologia. Eldine Patologia compta amb un equip altament qualificat de professionals i experts en diferents camps de la patologia. Aquest equip dóna servei a una àmplia gamma d’entitats d’assegurances lliures, hospitals, clíniques i centres mèdics, col·laborant amb més de 300 metges d’especialitats mèdiques i quirúrgiques diverses. Entre els seus professionals es troben patòlegs, tècnics-citotècnics, auxiliars i secretàries d’administració, tots ells treballant sota estrictes valors d’ètica professional i confidencialitat. Col·laboració en Recerca i Docència A més de la seva activitat assistencial, Eldine Patologia és un actor actiu en recerca i docència en el camp de la patologia oncològica. Col·laboren amb diverses línies d’investigació pròpies i també treballen de la mà amb grups i unitats de recerca universitària. Les seves col·laboracions en recerca també s’extenen al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), al Barcelona Osseointegration Research Group (Grup BORG) i a la Universidad Europea de Madrid (UEM). A més d’això, Eldine Patologia manté convenis de transferència de diagnòstic amb el Registre del Càncer de Tarragona (Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer) i amb l’Institut Català d’Oncologia, consolidant la seva participació activa en la investigació i la lluita contra el càncer. Serveis Mèdics Penedès està encantat de ser part d’aquesta jornada, ja que compartim la passió per la medicina avançada i la promoció de la recerca mèdica. Estem desitjosos de contribuir a aquest esdeveniment i seguir sent part de les iniciatives que impulsen la ciència i la salut. Moltes gràcies a Eldine Patologia per la seva dedicació a aquest important camp.