Serveis Mèdics Penedès: Contribuint a l’Èxit del Concert Homenatge a Mossèn Jaume Berdoy

nov. 23, 2017

A Serveis Mèdics Penedès (SMP), estem orgullosos de ser part d’esdeveniments culturals significatius a la nostra comunitat, i recentment hem tingut l’oportunitat de ser un dels patrocinadors d’un concert únic a la Basílica de Santa Maria a Vilafranca del Penedès. Aquest concert va ser un Rèquiem de Mozart en record i homenatge a Mossèn Jaume Berdoy, una figura estimada que va deixar un llegat important a la nostra comarca. Una Iniciativa Significativa Aquesta magnífica iniciativa va ser promoguda per la Polifònica de Vilafranca en col·laboració amb la Comissió Santa Maria 2020. A més, l’Orquestra de Cambra del Penedès va participar activament en aquest esdeveniment. Les dues formacions van interpretar conjuntament el Rèquiem en re menor de Mozart, acompanyades per quatre solistes de primer nivell. Una Nit de Música Exceptional El concert va omplir la Basílica de Santa Maria amb més de set-centes persones, creant un ambient intens i emotiu. El Rèquiem de Mozart és una de les composicions més extraordinàries de tota la música, i l’actuació va ser a l’altura de la seva grandesa. La Polifònica de Vilafranca va demostrar un nivell excepcional, tant en veu com en interpretació, i l’Orquestra de Cambra del Penedès va enfrontar-se amb èxit a aquesta obra de gran envergadura. Solistes Insuperables Una part fonamental d’aquest concert van ser els solistes: Marta Mathéu, Marta Infante, Carles Prat i Josep-Ramon Olivé. La seva actuació va ser senzillament insuperable, demostrant un talent que sovint es troba en els millors escenaris del món. Va ser un luxe tenir-los a Vilafranca i gaudir de la seva extraordinària interpretació. Una Nit Memorable i Solidària Aquest concert no només va ser una experiència musical excepcional sinó també una oportunitat per recaptar fons per a les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria, un tresor arquitectònic de la nostra comunitat. A Serveis Mèdics Penedès, estem orgullosos de ser part d’aquest esdeveniment i contribuir a aquesta causa noble. Un Compromís Continu Continuarem compromesos amb la nostra comunitat i la promoció de la cultura i les arts a Vilafranca del Penedès. Felicitem a tots els qui van fer possible aquest concert memorable, i esperem seguir sent part de futurs esdeveniments que enriqueixin les nostres vides i la comunitat en què vivim. Moltes gràcies a tots per la vostra dedicació i passió. Agraïments de la Polifònica de Vilafranca: “Benvolguts, Com a organitzadors del concert del Rèquiem de Mozart celebrat el proppassat dia 29 d’octubre a Vilafranca, ens plau adreçar-vos unes paraules d’agraïment per la vostra valuosa col·laboració en aquest concert, que va resultar ser tot un èxit. En efecte, més de 700 persones van omplir la Basílica de Santa Maria, tot gaudint d’una magnífica interpretació musical en homenatge i record a mossèn Jaume Berdoy. La vostra generosa aportació ha contribuït als beneficis d’aquest concert, destinats a la restauració de la Basílica, que ja han estat lliurats a l’actual rector de Santa Maria.”