Serveis Mèdics Penedès: Patrocinant els Castellers de Vilafranca

set. 18, 2017

A Serveis Mèdics Penedès (SMP), estem orgullosos de ser patrocinadors destacats dels Castellers de Vilafranca, una de les institucions més emblemàtiques i estimades de Vilafranca del Penedès. La nostra col·laboració activa amb aquesta entitat inclou el suport a esdeveniments com la Pedalada Verda i altres activitats al llarg de l’any. Un Aportació a la Seguretat Cardíaca En una iniciativa recent, els Castellers de Vilafranca han instal·lat un desfibril·lador a la seva seu social, Cal Figarot. Aquest desfibril·lador permetrà una resposta ràpida en cas d’emergències cardíaques a la seu o el seu entorn. Una desena de persones relacionades amb els Castellers, inclosos membres de la colla i de la seu social, van rebre formació per utilitzar aquest aparell de manera efectiva. Aquesta decisió demostra la responsabilitat social dels Castellers de Vilafranca, una colla que té un paper fonamental en la vida de la ciutat i la comarca. Cal Figarot és un espai freqüentment visitat per vilafranquins i visitants, i aquesta acció demostra el compromís amb la seguretat i la salut de la comunitat. Aquesta iniciativa de convertir Cal Figarot en un espai cardioprotegit no hauria estat possible sense la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès. La Pedalada Verda: Un Esdeveniment Destacat El nostre suport als Castellers de Vilafranca inclou la participació com a patrocinadors en esdeveniments com la Pedalada Verda, una cita important al calendari local. Així ho va expressar Marc Pareja de SMP, dient que era un “orgull i un plaer” col·laborar amb els Castellers de Vilafranca, ja que són un veritable emblema de la ciutat i la comarca. Un Felicitació i un Compromís Continu Des de Serveis Mèdics Penedès, volem felicitar els Castellers de Vilafranca per les seves recents actuacions d’èxit i reafirmar el nostre compromís de continuar donant suport als seus diferents actes i iniciatives. La seva dedicació i passió són una font d’inspiració per a tota la comunitat, i esperem que continuïn omplint els nostres cors de joia i admiració. Junts, podem assolir grans fites i créixer com a comunitat. Moltes gràcies als Castellers de Vilafranca per la seva meravellosa tasca.