Col·labora en la Lluita Contra l’Obesitat Infantil amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu

jul. 11, 2017

Ens complau anunciar que, un cop més, Serveis Mèdics Penedès (SMP) s’uneix a una causa solidària d’importància crítica. Aquesta vegada, la nostra col·laboració es dirigeix cap a les investigacions contra l’obesitat infantil, un repte de salut pública que afecta a un nombre creixent de nens i adolescents. Estem decidits a fer la nostra part per a contribuir a la investigació i la prevenció d’aquesta preocupant epidèmia. La Nit dels Premis de l’Esport de Vilafranca del Penedès, celebrada el passat dimecres 5 de juliol a l’Auditori de Vilafranca, va ser un esdeveniment especial. Aquesta vetllada va ser dedicada a reconèixer i celebrar els èxits dels esportistes vilafranquins durant la temporada 2016/2017. No només vam estar presents en aquest esdeveniment, sinó que també vam tenir l’oportunitat de destacar la nostra contribució a la causa solidària. La Cursa “”Mini 10K”” va ser un moment destacat de la Nit dels Premis de l’Esport. En aquesta ocasió, vam tenir l’honor de fer entrega dels fons recaptats amb aquesta activitat, que es destinaran íntegrament a l’Hospital Infantil de Sant Joan de Déu per a contribuir a les investigacions sobre l’obesitat infantil. La nostra col·laboració va ser reconeguda i apreciada pel Dr. Panyella, administrador de SMP, així com per l’alcaldia i la regidoria de Vilafranca. La Mini 10K és més que una simple cursa; és una oportunitat per a les persones de totes les edats de córrer juntes i de fer una diferència significativa en la lluita contra l’obesitat infantil. Aquesta cursa solidària permet als participants córrer 1 km amb els més petits abans de la cursa gran i està oberta a totes les edats. L’import de la inscripció és d’1€ per participant, que es destinarà íntegrament a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a projectes de recerca sobre obesitat infantil. A més, SMP es compromet a afegir 1€ addicional per a cada participant, que també es destinarà al projecte de recerca de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Aquesta iniciativa solidària reflecteix el nostre compromís amb la salut infantil i la investigació que pot millorar les vides dels nens i les seves famílies. Estem orgullosos de participar en aquesta causa i volem expressar el nostre agraïment als participants, als col·laboradors i als organitzadors que fan possible aquesta iniciativa solidària. Seguirem treballant activament en qualsevol repte solidari que se’ns presenti, amb l’esperança de contribuir al benestar de la nostra comunitat. La salut dels nostres nens és un tresor que cal protegir i promoure, i junts podem fer-ho possible.”