SMP Estrena Noves Instal·lacions per a una Atenció de Qualitat

juny 1, 2016

Estem emocionats d’anunciar que les noves instal·lacions de SMP, ubicades al Passeig Camp dels Rolls nº 8 de Vilafranca del Penedès, ja estan obertes al públic. Aquesta és una gran notícia per als nostres pacients i per a tot l’equip de SMP, ja que representa un pas més en el nostre compromís de proporcionar una atenció de qualitat i de primera categoria. Millores en el Servei de Consultes Externes i Especialitats Una de les principals millores que hem realitzat és la externalització del nostre servei de consultes externes i especialitats. Aquest canvi ens permet oferir una atenció més dinàmica i directa als nostres clients, amb un enfocament especialitzat en les seves necessitats i requeriments de salut. Estem compromesos a ser el teu soci en el teu viatge cap a la salut i el benestar. Instal·lacions de Primer Nivell A més de la millora en el servei, les nostres noves instal·lacions estan dissenyades perquè els nostres pacients gaudeixin de les màximes comoditats. Sabem que l’entorn en què rebeu atenció mèdica és important per al vostre confort i tranquil·litat. Les nostres instal·lacions estan equipades amb les últimes tecnologies i tecnologia d’última generació per a garantir que les vostres necessitats de salut es compleixin de manera eficaç i sense problemes. Confiança i Benestar A SMP, creiem fermament que la confiança i el benestar dels nostres pacients són la base d’una atenció de qualitat. És per això que treballem contínuament per a proporcionar un ambient en què us sentiu acollits i respectats. El vostre confort i seguretat són la nostra prioritat, i estem aquí per a proporcionar-vos l’atenció personalitzada que us mereixeu. Equip de Professionals Qualificats A més de les instal·lacions de primera classe, comptem amb un equip de professionals altament qualificat en tots els nostres centres. La seva dedicació i experiència ens permeten oferir els més alts estàndards de atenció mèdica i servei al client. Estem compromesos a mantenir-nos al dia amb les últimes tendències i tecnologies mèdiques per a assegurar-nos que rebeu la millor atenció possible. Estem molt emocionats per aquesta nova etapa i volem agrair als nostres pacients la seva confiança en SMP. Les vostres necessitats de salut són la nostra prioritat i estem decidits a continuar oferint una atenció excepcional a les nostres noves instal·lacions. Us convidem a visitar-nos i a conèixer les millores que hem realitzat per a proporcionar-vos una atenció de qualitat i un ambient de benestar. La vostra salut és important per a nosaltres, i estem aquí per a ajudar-vos en tot moment.