Descobreix la Nova Ressonància Magnètica de 1,5 Tesla a Vilanova i la Geltrú

març 9, 2016

Estem emocionats d’anunciar una incorporació revolucionària al nostre centre de Vilanova i la Geltrú: la Nova Ressonància Magnètica de 1,5 Tesla de General Electric d’última generació i alta definició. Aquesta incorporació representa un gran pas en el nostre compromís amb la prestació dels serveis mèdics més avançats i eficaços als nostres pacients. Amb aquesta nova eina, podem realitzar una àmplia gamma de proves diagnòstiques amb precisió i eficiència excepcionals. La Ressonància Magnètica: Una Eina Poderosa de Diagnòstic La Ressonància Magnètica Nuclear (RMN o RM) és avui dia la tècnica d’imatge mèdica més potent i precisa disponible. Aquesta tecnologia no invasiva utilitza camps magnètics per a construir imatges detallades de l’interior del cos humà, permetent la detecció d’alteracions de tot tipus, com ara les congènites, infeccioses, traumàtiques, vasculars, tumorals o degeneratives. La nostra nova Ressonància Magnètica de 1,5 Tesla és un salt cap endavant en termes de diagnòstic per imatge. Aquest iman pot crear un camp magnètic equivalent a 15.000 vegades el camp magnètic de la Terra, oferint una resolució excepcional. Aquest nivell de precisió permet als nostres metges observar detalls anatòmics que podrien passar desapercebuts amb altres equips de diagnòstic. Una de les principals avantatges de la nostra nova Ressonància Magnètica és la seva rapidesa. Aquesta tecnologia avançada permet diagnòstics més ràpids, la qual cosa es tradueix en un menor temps d’espera per als pacients. A més, la RM és una tècnica no invasiva, la qual cosa significa que podem obtenir imatges detallades de l’interior del cos sense necessitat d’intervencions quirúrgiques. És important destacar que la Ressonància Magnètica és una tècnica molt segura. No utilitza cap tipus de radiació i no s’han identificat efectes nocius associats. Els pacients poden estar tranquils sabent que la seva salut i seguretat són la nostra principal prioritat. A més de la nostra Ressonància Magnètica d’última generació, també oferim un servei de visualització en línia. Això significa que podeu descarregar i emmagatzemar les imatges obtingudes durant el vostre escàner per integrar-les a la història clínica o simplement per a tenir un registre personal. Aquest servei proporciona més comoditat i accessibilitat per als nostres pacients. La nostra nova Ressonància Magnètica de 1,5 Tesla és un pas significatiu en la nostra missió de proporcionar la millor atenció sanitària possible als residents de Vilanova i la Geltrú i les regions veïnes. Estem emocionats de poder oferir aquesta tecnologia d’última generació que permet diagnòstics més precisos, més ràpids i més segurs. Si necessiteu una prova diagnòstica, no dubteu a contactar amb nosaltres per a programar una cita i descobrir com la nostra Ressonància Magnètica pot millorar la vostra salut i benestar.