Osteopatia, l’art de recuperar l’equilibri del cos

febr. 9, 2016

La osteopatia és una teràpia alternativa que ha guanyat popularitat pel seu abordatge holístic i enfoc en el tractament de la causa subjacent d’un ampli ventall de trastorns físics. Aquesta disciplina considera que el cos humà té la capacitat de guarir-se i que mitjançant la manipulació i altres tècniques, es pot restaurar l’equilibri i la salut. En aquest post de blog, explorarem què és la osteopatia, com funciona i els seus beneficis. És un enfocament de la medicina complementària que es basa en la idea que el cos humà és una unitat interrelacionada i que la salut i el benestar depenen de l’harmonia i el funcionament adequat de totes les seves parts. Aquesta disciplina es centra en la manipulació de les articulacions, músculs i teixits connectius per a promoure la curació i l’equilibri del cos. El nostre osteòpata Xavi Miró utilitza un conjunt de tècniques manuals per a avaluar i tractar pacients. Algunes de les tècniques més comunes inclouen: Manipulació articular, a través de moviments suaus i precissos, l’osteòpata pot restablir la mobilitat de les articulacions, alleujant el dolor i millorant la funció. Teixits tous, tècniques de massatge i estirament per a relaxar músculs tensos i millorar la circulació sanguínia. Teràpia craniosacral, es centra en la manipulació de les estructures cranials i el líquid cefaloraquidi per a alleujar el dolor i millorar la funció neurològica. Pot ser eficaç en el tractament d’una àmplia gamma de trastorns, incloent: Dolor Lesions esportives Mal de cap i migranyes Problemes digestius Problemes respiratoris com l’asma Trastorns del son Estrès i ansietat Els beneficis de la osteopatia inclouen: Tractament de la causa subjacent del dolor i la malaltia en lloc de simplement alleujar els símptomes. Millora de la mobilitat i la funció de l’organisme. Reducció del dolor sense la necessitat de medicació. Estimulació de la capacitat natural del cos per a guarir-se. Millora de la salut global i el benestar. La osteopatia és una teràpia alternativa que es basa en l’equilibri i la connexió del cos humà. Amb les seves tècniques manuals i enfocament holístic, moltes persones han experimentat una millora significativa en la seva salut i benestar. Si busques una manera natural d’abordar els teus problemes de salut i recuperar l’equilibri del cos, la osteopatia pot ser una opció que val la pena explorar amb un professional qualificat.