Especialitat

Terapia Neural

En el nostre centre mèdic, oferim un enfocament innovador i efectiu per al tractament del dolor i la millora de la salut: la Teràpia Neural. Si busques una solució integral i natural per a les teves malalties, la nostra Teràpia Neural és l'opció ideal.

La Teràpia Neural és un mètode terapèutic que utilitza injeccions d'anestèsics locals en punts específics del cos per a alleujar el dolor i restaurar l'equilibri del sistema nerviós. Aquesta tècnica es basa en la premissa que l'organisme té la capacitat de sanar-se a si mateix, i que uns certs bloquejos o interferències en el sistema nerviós poden generar dolors crònics o malalties.

El nostre equip de professionals altament capacitats en Teràpia Neural utilitzarà la seva experiència i coneixements per a identificar els punts clau en el teu cos que requereixen atenció. Mitjançant l'aplicació acurada de les injeccions d'anestèsics locals, s'eliminaran els bloquejos i es restablirà el flux d'energia i la funció adequada del sistema nerviós.

La Teràpia Neural és efectiva per a tractar una àmplia gamma de condicions, incloent-hi dolors crònics, migranyes, trastorns musculoesquelètics, malalties autoimmunes, problemes digestius i molt més. El nostre enfocament integral aborda les causes subjacents dels teus símptomes, en lloc de simplement tractar els símptomes de manera superficial.

En el nostre centre mèdic, entenem que cada persona és única i requereix una atenció personalitzada. Per això, els nostres professionals en Teràpia Neural dissenyaran un pla de tractament específic per a les teves necessitats individuals. Et brindarem un entorn càlid i acollidor, on et sentiràs còmode/a i confiat/a en el teu procés de sanació.

Si estàs buscant una alternativa natural i eficaç per a tractar les teves malalties i millorar el teu benestar, et convidem a explorar els beneficis de la Teràpia Neural en el nostre centre mèdic. Contacta'ns avui mateix i comença el teu camí cap a una vida lliure de dolor i una salut òptima!

Vilanova i la Geltrú

Demana cita a SMP

A Serveis Mèdics Penedès, facilitar-te l’accés a l’atenció mèdica és la nostra prioritat. Si vols sol·licitar una cita, pots fer-ho còmodament a través de la nostra opció de “cita online” o, si ho prefereixes, truca directament al nostre centre. Si ja formes part de la nostra comunitat registrada, pots gestionar la teva cita a través del portal del pacient.

Especialistes en Terapia Neural

Dr. Jordi Sanchez

Nº col·legiat: 36771

Vilanova i la Geltrú

Demanar cita

Exploracions

No s'ha trobat grup d'exploració

No s'han trobat exploracions

Les nostres delegacions

Consulta els serveis mèdics que oferim i els especialistes de cada clínica i quina tens més a prop.

Vilafranca del Penedès

Plaça de la Creu de Santa Digna, 1, 08720
Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Vilanova i la Geltrú

Carrer de Pelegrí Ballester, 17, 08800
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

El Vendrell

Ctra. Barcelona, 34, 43700
El Vendrell (Tarragona)

Sant Sadurní d’Anoia

Rbla. de la Generalitat, 17, 08770
Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Veure delegacions

Posem-nos en contacte!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Informació per al pacient

El Portal del Pacient és el teu espai personal de salut on podràs consultar i disposar de la teva documentació mèdica quan i des d’on vulguis.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Vols estar al dia amb les notícies i novetats de Serveis Mèdics Penedès? Subscriu-te al nostre butlletí i mantén-te informat!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.