Especialitat

Servei d’estètica

A Serveis Mèdics Penedès comptem amb un exclusiu servei d'estètica, on combinem l'excel·lència mèdica amb els últims avanços en tractaments estètics. El nostre objectiu és ajudar-te a ressaltar la teva bellesa natural i realçar la teva confiança.

Un dels nostres tractaments estrella , la depilació làser. Oblida't dels mètodes tradicionals i tediosos, i experimenta la comoditat i efectivitat de la depilació làser. El nostre equip d'experts utilitza tecnologia d'avantguarda per a oferir-te resultats duradors i una pell suau.

A més de la depilació làser, el nostre servei d'estètica inclou una àmplia gamma de tractaments facials i corporals dissenyats per a satisfer les teves necessitats individuals. Comptem amb les tècniques més innovadores i productes d'alta qualitat per a brindar-te una experiència estètica completa i satisfactòria.

Confia en el nostre equip de professionals altament qualificats i experimentats que et guiaran durant tot el procés, brindant-te un enfocament personalitzat i assegurant els teus objectius estètics de manera segura i efectiva.

Descobreix una nova dimensió de bellesa i benestar en SMP!

El Vendrell

Vilafranca del Penedès

Demana cita a SMP

A Serveis Mèdics Penedès, facilitar-te l’accés a l’atenció mèdica és la nostra prioritat. Si vols sol·licitar una cita, pots fer-ho còmodament a través de la nostra opció de “cita online” o, si ho prefereixes, truca directament al nostre centre. Si ja formes part de la nostra comunitat registrada, pots gestionar la teva cita a través del portal del pacient.

Especialistes en Servei d’estètica

Sandra López

Nº col·legiat: N/A

El Vendrell

Sant Sadurní d’Anoia

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Demanar cita

Exploracions

Dermatològiques

Plasma Ric en Plaquetes

El plasma ric en plaquetes (PRP) és un producte biològic que s'obté del propi pacient mitjançant una tècnica de centrifugació de la seva pròpia sang. Aquest procediment permet concentrar un major nombre de plaquetes en un petit volum de plasma, obtenint així una alta concentració de factors de creixement i altres proteïnes beneficioses per a la regeneració del teixit. El PRP s'utilitza en diferents àmbits de la medicina incloent la traumatologia, la dermatologia i l'estètica. Quan s'aplica, el PRP pot estimular la cicatrització i la reparació del teixit, ja que les plaquetes alliberen factors de creixement que ajuden a estimular la proliferació cel·lular i la formació de nous teixits.

Vilafranca del Penedès

Demanar cita

Les nostres delegacions

Consulta els serveis mèdics que oferim i els especialistes de cada clínica i quina tens més a prop.

Vilafranca del Penedès

Plaça de la Creu de Santa Digna, 1, 08720
Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Vilanova i la Geltrú

Carrer de Pelegrí Ballester, 17, 08800
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

El Vendrell

Ctra. Barcelona, 34, 43700
El Vendrell (Tarragona)

Sant Sadurní d’Anoia

Rbla. de la Generalitat, 17, 08770
Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Veure delegacions

Posem-nos en contacte!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Informació per al pacient

El Portal del Pacient és el teu espai personal de salut on podràs consultar i disposar de la teva documentació mèdica quan i des d’on vulguis.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Vols estar al dia amb les notícies i novetats de Serveis Mèdics Penedès? Subscriu-te al nostre butlletí i mantén-te informat!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.