Especialitat

Reumatologia

La reumatologia és una especialitat mèdica que es dedica a la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties que afecten el sistema musculoesquelètic. Els reumatòlegs s'encarreguen de tractar les malalties relacionades amb l'aparell locomotor i el teixit connectiu, en estreta col·laboració amb els traumatòlegs, els qui realitzen cirurgies en cas de ser necessàries. Experimentes dolor en la zona lumbar? Sents dolor en el coll o l'esquena, fins i tot en repòs? El reumatòleg s'ocuparà de diagnosticar i prescriure el millor tractament per a qualsevol malaltia reumàtica que puguis tenir. Sense importar la patologia que afecti els teus ossos, músculs, lligaments o tendons, el reumatòleg proporcionarà un diagnòstic precís i recomanarà el tractament adequat.

El sistema musculoesquelètic és responsable de donar forma, estabilitat i moviment al cos humà. Confia en el nostre equip de reumatòlegs, els qui s'esforçaran per reduir el dolor i millorar la teva qualitat de vida. Som aquí per a brindar-te la millor cura possible.

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Demana cita a SMP

A Serveis Mèdics Penedès, facilitar-te l’accés a l’atenció mèdica és la nostra prioritat. Si vols sol·licitar una cita, pots fer-ho còmodament a través de la nostra opció de “cita online” o, si ho prefereixes, truca directament al nostre centre. Si ja formes part de la nostra comunitat registrada, pots gestionar la teva cita a través del portal del pacient.

Especialistes en Reumatologia

Dr. Jose Maria Juncosa

Nº col·legiat: 16928

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Demanar cita

Exploracions

Reumatològiques

Densitometria

La densitometria és una prova no invasiva que s'utilitza per a mesurar la densitat mineral òssia (DMO) en diferents parts del cos, especialment en els ossos de la columna vertebral, la cadera i l'avantbraç. És una tècnica important per al diagnòstic de l'osteoporosi i per avaluar el risc de fractures.

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Demanar cita

Les nostres delegacions

Consulta els serveis mèdics que oferim i els especialistes de cada clínica i quina tens més a prop.

Vilafranca del Penedès

Plaça de la Creu de Santa Digna, 1, 08720
Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Vilanova i la Geltrú

Carrer de Pelegrí Ballester, 17, 08800
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

El Vendrell

Ctra. Barcelona, 34, 43700
El Vendrell (Tarragona)

Sant Sadurní d’Anoia

Rbla. de la Generalitat, 17, 08770
Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Veure delegacions

Posem-nos en contacte!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Informació per al pacient

El Portal del Pacient és el teu espai personal de salut on podràs consultar i disposar de la teva documentació mèdica quan i des d’on vulguis.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Vols estar al dia amb les notícies i novetats de Serveis Mèdics Penedès? Subscriu-te al nostre butlletí i mantén-te informat!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.