Especialitat

Cirurgia Maxil·lofacial

La cirurgia maxil·lofacial és una especialitat mèdica que tracta les malalties, les lesions i les anomalies de la cara, la boca, les mandíbules i les estructures relacionades. Els cirurgians maxil·lofacials són metges especialitzats que combinen la seva formació en cirurgia i en odontologia per a proporcionar un enfocament integral per al diagnòstic i tractament de les condicions maxil·lofacials.

A SMP, els nostres cirurgians maxil·lofacials són experts en la resolució de problemes complexos de la boca, la cara i la mandíbula, com ara deformacions craniofacials, traumatismes facials, malalties de la boca i dents impactades aixi com en la millora de l'aparença de la cara i la mandíbula. Els nostres professionals també realitzen intervencions quirúrgiques per a la correcció de malocclusions dentals, la implantació de pròtesis dentals, reconstrucció d'estructures facials deformades o afectades i la resolució de problemes estètics i reconstructius de la cara i la mandíbula.

A més a més, els nostres cirurgians maxil·lofacials treballen en estreta col·laboració amb altres especialistes, com ara ortodoncistes, per a proporcionar als pacients un enfocament interdisciplinari i coordinat per al tractament dels seus problemes maxil·lofacials.

En el nostre centre mèdic, estem compromesos a proporcionar als nostres pacients la millor atenció sanitària possible en el camp de la cirurgia maxil·lofacial. Per aconseguir-ho, disposem dels últims avenços tecnològics i dels tractaments més innovadors.

El Vendrell

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Demana cita a SMP

A Serveis Mèdics Penedès, facilitar-te l’accés a l’atenció mèdica és la nostra prioritat. Si vols sol·licitar una cita, pots fer-ho còmodament a través de la nostra opció de “cita online” o, si ho prefereixes, truca directament al nostre centre. Si ja formes part de la nostra comunitat registrada, pots gestionar la teva cita a través del portal del pacient.

Especialistes en Cirurgia Maxil·lofacial

Dr. Gerard Vendrell

Nº col·legiat: 31957

Vilanova i la Geltrú

Demanar cita

Dra. Isabel Reñaga

Nº col·legiat: 26462

Vilafranca del Penedès

Demanar cita

Dra. Marta Garcia

Nº col·legiat: 8799

El Vendrell

Demanar cita

Exploracions

Cirugia Ambulatoria

No s'han trobat exploracions

Les nostres delegacions

Consulta els serveis mèdics que oferim i els especialistes de cada clínica i quina tens més a prop.

Vilafranca del Penedès

Plaça de la Creu de Santa Digna, 1, 08720
Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Vilanova i la Geltrú

Carrer de Pelegrí Ballester, 17, 08800
Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

El Vendrell

Ctra. Barcelona, 34, 43700
El Vendrell (Tarragona)

Sant Sadurní d’Anoia

Rbla. de la Generalitat, 17, 08770
Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Veure delegacions

Posem-nos en contacte!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Informació per al pacient

El Portal del Pacient és el teu espai personal de salut on podràs consultar i disposar de la teva documentació mèdica quan i des d’on vulguis.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Vols estar al dia amb les notícies i novetats de Serveis Mèdics Penedès? Subscriu-te al nostre butlletí i mantén-te informat!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.