Inspiració i Motivació a la Festa d’Estiu: Araceli Segarra Convidada Especial de Serveis Mèdics Penedès

juny 20, 2023

Cada estiu, a Serveis Mèdics Penedès, esperem amb entusiasme la nostra festa anual per celebrar els èxits i reconèixer el compromís dels nostres treballadors. Aquest any, estem encantats d’anunciar una convidada especial que farà d’aquesta celebració un esdeveniment inoblidable. Araceli Segarra, una ponent de renom amb una història inspiradora, es unirà a nosaltres per oferir una xerrada motivacional que deixarà una empremta duradora en els nostres treballadors. Araceli Segarra és una alpinista, aventurera i exploradora de muntanyes. La seva passió per l’escalada l’ha portat a assolir fites notables, com l’ascensió de l’Everest, la muntanya més alta del món. La seva dedicació i determinació l’han convertit en un model a seguir per a molts, i la seva història està plena d’aprenentatge i superació personal. Araceli no només ha enfrontat les adversitats de les muntanyes més perilloses del planeta, sinó que també ha superat desafiaments a nivell personal i professional. La seva resiliència i valentia han estat inspiradores per a molts que busquen conquerir les seves pròpies muntanyes, siguin aquestes literalment o simbòlicament. La xerrada d’Araceli Segarra durant la nostra festa d’estiu serà una oportunitat excepcional per als nostres treballadors. Araceli compartira les seves experiències, desafiaments i triomfs en l’àmbit de l’alpinisme i com a dona en un món sovint dominat per homes. La seva història és un testimoni de la importància de la determinació, la preparació i la persistència a l’hora d’assolir els objectius, però també parlarà de la importància de l’equilibri en la vida i de l’autocura. Araceli Segarra oferirà consells pràctics sobre com superar les dificultats, gestionar l’estrès i mantenir la motivació en els moments més difícils. La seva xerrada serà una oportunitat única per aprendre de les seves experiències i aplicar aquestes lliçons a la nostra pròpia vida i tasca professional. A Serveis Mèdics Penedès, valorem profundament la cohesió i el benestar dels nostres treballadors. Creiem que la motivació i la inspiració són claus per a un equip fort i compromès. La xerrada d’Araceli Segarra no només inspirarà els nostres empleats, sinó que també reforçarà els llaços d’unió i la col·laboració dins de l’equip. Estem entusiasmats de donar la benvinguda a Araceli Segarra a la nostra festa d’estiu i estem segurs que serà un esdeveniment que recordarem durant molt de temps. Aquesta xerrada motivacional serà una oportunitat única per créixer, inspirar-nos i celebrar junts els èxits de l’any. Gràcies a tots els nostres treballadors per la vostra dedicació i esforç. Esperem que aquest esdeveniment sigui un reconeixement del vostre treball i una inspiració per als desafiaments que tenim davant. Moltes gràcies