SOMSalut, la targeta sanitària per a empreses i col·lectius

Centre Vila de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès signen un conveni de col·laboració
10/03/2021
SMP posa a disposició dels ajuntaments un parc mòbil perquè els joves aprenguin educació viària
21/06/2021

SOMSalut, la targeta sanitària per a empreses i col·lectius

Serveis Mèdics Penedès (SMP) acaba de llançar al mercat la primera targeta sanitària SOMSalut exclusiva per a empreses, col·lectius i treballadors, que ofereix una àmplia cobertura de serveis (especialistes, proves diagnòstiques i rehabilitació) a uns preus trencadors.

CONTRACTA AQUÍ SOMSALUT

La nova targeta s’ofereix en quatre modalitats diferents: Basic, Cardio, Preven i Total que inclouen diferents cobertures segons les necessitats del contractant i tenen un preu que va dels 6 euros mensuals als 30 euros mensuals. La nova targeta està pensada especialment per a col·lectius i empreses, que la poden oferir als seus treballadors com a incentiu i deduir-la de la nòmina. La targeta té cobertura personal per al titular i els seus familiars directes (parella i fills).

La targeta SOMSalut està a l’abast de tots aquells directius i treballadors d’empreses i socis o membres de col·lectius i associacions que prèviament signin un conveni de col·laboració amb Serveis Mèdics Penedès. La targeta s’ha de contractar  a través de la pàgina web de SMP www.smp.cat i es pot fer servir presentant-la físicament en qualsevol dels centres de salut de Serveis Mèdics o bé virtualment a través a través del codi QR que porta incorporat i que conté encriptar un codi personal del titular.

Amb aquesta nova targeta, Serveis Mèdics Penedès vol continuar apropant els seus serveis al teixit empresarial i associatiu de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf en un moment de context social i econòmic complicat a casa de la crisi generada per la pandèmia.

Per a més informació pots descarregar aquest dossier.

dossierSOMSALUT