Servei de revisions esportives al Complex Aquàtic

Entrega Premi FEGP a SMP
Premi FEGP al Servei més dinàmic
06/07/2017
SMP Col·labora solidàriament amb la cursa “Mini10k”
11/07/2017

Servei de revisions esportives al Complex Aquàtic

Ja està en funcionament el nou servei de medicina esportiva al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès. Aquest servei s’implantarà per fases, fins arribar a prestar un servei integral de consulta mèdica esportiva als abonats.

El servei va a càrrec d’un metge especialista en medicina esportiva, en conveni amb Serveis Mèdics Penedès, que disposa de solvència tècnica i pot assumir la implantació de les següents fases i el creixement del servei.

La revisió mèdico-esportiva consistirà en:

-Anamnesi (història clínica)

-Exploració física sistemàtica

-Dades biomètriques

-Exploració cardiovascular, de l’aparell respiratori, del sistema nerviós, otoscòpia i orofaringoscòpia, màxilo-facial, de l’abdomen, del sistema múscul-esquelètic, dermatològica, i de l’aparell genital-urinari

-Electrocardiograma en repòs

-Control de la visió llunyana

-Valoració funcional de l’esportista

Les consultes es faran al 1r pis del Complex Aquàtic, els dijous en horari de 16 a 20h. L’abonat interessat haurà de sol·licitar cita prèvia al servei d’atenció ciutadana del Complex Aquàtic. El preu del servei per als abonats és de 18€, amb un únic pagament o de forma mensual dins la seva quota d’abonat (1,5 €/mensual x 12 mesos). El servei també estarà obert a persones no abonades, a un preu de 21€.

Amb la consolidació del servei, s’oferirà a les entitats esportives i esportistes federats poder realitzar a les instal·lacions del Complex Aquàtic la seva revisió mèdica anual per a la tramitació de la llicència federativa.

La regidora d’Esports destaca que “són molt poques les instal·lacions municipals d’aquestes característiques que ofereixen aquest servei al nostre país” i es mostra satisfeta “que haguem trobat la fórmula pública-privada per poder tirar endavant aquest servei. Desitjo que els usuaris del complex valorin aquest nou servei i sigui d’un gran aprofitament”. Anna Doblas conclou que “apostem per la salut, la millora de la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans. Continuarem treballant en aquesta línia”.

https://www.complexaquatic.cat/revisio-medica/