SMP: Patrocinador dels Castellers de Vilafranca

SMP i ACTUA inician un projecte d’assistència a adolescents
26/07/2017
Servei Cita Online
Servei de Cita Online
05/10/2017

SMP: Patrocinador dels Castellers de Vilafranca

SMP patrocinador Castellers de Vilafranca

SMP és un dels patrocinadors destacats dels Castellers de Vilafranca, una de les institucions més importants i un símbol de Vilafranca del Penedès. Serveis Mèdics Penedès ha col·laborat de manera activa amb aquesta entitat patrocinant entre altres coses la Pedalada Verda, celebrada el dissabte dia 16 de setembre, habilitant l’espai cardioprotegit, així com d’altres activitats proposades al llarg de l’any. A continuació ampliem aquesta informació amb les diferents publicacions de premsa.

“Els Castellers de Vilafranca han estrenat aquesta setmana un desfibril·lador a la seva seu social, a Cal Figarot. La colla vilafranquina a instal·lat un DEA a la terrassa de Cal Figarot per poder actuar ràpidament en el cas que es produeixi una emergència cardiovascular a la mateixa seu o en el seu entorn. Amb aquesta instal·lació, els Castellers de Vilafranca converteixen Cal Figarot en un espai cardioprotegit. Per fer-ho, una desena de persones relacionades amb la colla i la seu social van haver de fer un curs de formació per saber fer funcionar l’aparell en qüestió.

 Els Castellers de Vilafranca consideren que la instal·lació d’aquest desfibril·lador és un pas necessari en una colla tant important com són els Verds. Cal Figarot és un dels espais més visitats a Vilafranca i la comarca i, per tant, els Castellers de Vilafranca han assumit aquest pas com un gest de responsabilitat social. Els Castellers de Vilafranca han convertit Cal Figarot en espai cardioprotegit gràcies a la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès.

 Per altra banda destacar que dissabte fan una nova edició de la pedalada verda que compta com a patrocinador amb Serveis Mèdics Penedès. Des de l’empresa, Marc Pareja va comentar que era un “orgull i un plaer” col·laborar amb els Castellers de Vilafranca perquè són una icona de Vilafranca i del Penedès.”

Des de SMP volem felicitar als Verds per les seves últimes actuacions ja que han estat un èxit i a seguir comptant amb el nostre suport per els diferents actes que organitzin.