SMP presenta la iniciativa “Litografies Solidàries” per col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall.

Tarifes especials en reconeixements mèdics per a permisos de conduir
06/02/2019
Servei d'avisos gratuït per a renovar el carnet
Servei d’avisos gratuït per a renovar el carnet de conduir
20/03/2019

SMP presenta la iniciativa “Litografies Solidàries” per col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall.

Presentació Litografies Solidàries

Serveis Mèdics Penedès va presentar, ahir, la iniciativa “litografies solidàries”, amb la qual es pretén recaptar fons a través de la venda de dues litografies amb l’objectiu de col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall i els seus projectes de lluita contra l’Alzheimer.

Les litografies escollides són obra de l’artista José Luis Fuentetaja, resident a Sitges, i del barceloní Antoni Vives Fierro. SMP ha editat aquestes litografies i les distribuirà al públic amb la firma original de cada autor.

Fuentetaja, el qual també va assistir a l’acte de presentació, va confessar que ell va viure de ben a prop el patiment de l’Alzheimer amb la seva mare i que, per aquest motiu, va dir “és un honor poder participar en iniciatives com aquesta, que permetin col·laborar en la investigació d’aquesta malaltia i que puguin ajudar a que menys persones la pateixin en un futur.”

La iniciativa “litografies solidàries” sorgeix arran del Gran Sopar de Gala Solidari organitzat pel 36è aniversari del Rotary Club Barcelona Pedralbes, sopar que es celebra el pròxim 22 de març en benefici de la Fundació Pasqual Maragall i en el qual SMP hi col·labora en l’organització. A l’esdeveniment també hi seran presents, desinteressadament, els dos autors de les litografies on podran signar i dedicar les mateixes.

El cost de les obres és de 100€ per una litografia, i de 150€ si se n’adquireixen dues. Les persones interessades en col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall mitjançant la compra d’alguna d’aquestes obres ho poden sol·licitar a través de l’email mpareja@smp.cat o des de qualsevol dels centres de Serveis Mèdics Penedès.

Tant la recaptació íntegra de la venda de les litografies com part de la recaptació del sopar anirà destinada a aquesta fundació i als projectes que desenvolupa entorn la investigació i la lluita contra l’Alzheimer.

https://fpmaragall.org/eventos-agenda/gala-solidaria-del-rotary-club-de-barcelona-pedralbes/

Litografia Fuentetaja Litografia Vives Fierro