SMP Patrocinador de la Jornada Eldine

Ampliació del servei de rehabilitació al Complex Aquàtic
19/03/2018
Renovació de l’acord de patrocini: SMP-Casal de Vilafranca
20/03/2018

SMP Patrocinador de la Jornada Eldine

SMP

Serveis Mèdics Penedès és un dels patrocinadors de la jornada sobre anatomia patològica liderada per Eldine Patologia, que tindrà lloc el  proper 15 de març del 2018 al Palau de Congressos de Tarragona. Com sempre SMP vol estar implicat amb els estudis més avançats referents a la medicina moderna.

A continuació us deixem una breu presentació del laboratori que lidera aquesta jornada i que considerem de gran interès.

Eldine Patologia és un laboratori d’Anatomia Patològica dedicat a l’estudi de mostres de teixits i cèl·lules extretes d’intervencions quirúrgiques i consultes mèdiques. El 90% de l’activitat consisteix en l’estudi per diagnosticar o descartar patologia cancerosa.

El laboratori compta amb professionals i experts en els diferents camps de la patologia. Un equip altament qualificat que dóna servei a la majoria d’entitats d’assegurança lliure, hospitals, clíniques i centres mèdics, amb una llista d’usuaris que inclou més de 300 metges d’especialitats mèdiques i quirúrgiques diverses.

L’equip es composa de patòlegs, tècnics-citotècnics, auxiliars i secretàries d’administració. L’equip tracta els casos sota estrictes valors d’ètica professional i confidencial.

Eldine Patologia complementa el circuit del laboratori amb un arxiu on es conserven les mostres, un cop finalitzat el procés d’anàlisi.

A més de l’activitat assistencial, l’equip col·labora en línies d’investigació pròpies de la patologia oncològica i amb grups  i unitats de recerca universitària i de docència.

Les línies de col·laboració en recerca també es mantenen amb el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), amb el Barcelona Osseointegration Research Group (Grup BORG) i amb la Universidad Europea de Madrid (UEM).

Tanmateix, Eldine Patologia té convenis de transferència de diagnòstic amb el Registre del Càncer de Tarragona (Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer) i amb l’Institut Català d’Oncologia.

http://www.eldinepatologia.com/?page_id=1207