SMP col·labora amb Firart mitjançant les Litografies Solidàries

Centre SMP Gelida
El centre de Gelida tanca les seves portes
02/09/2019
Participants a la sortida Mitja Marató Espirall
SMP, patrocinador principal de la 40a edició de la Mitja Marató de l’Espirall
22/11/2019

SMP col·labora amb Firart mitjançant les Litografies Solidàries

Membres i administradors del Firart amb la iniciativa Litografies Solidàries

Durant les passades festes de Vilafranca celebrades del 24 d’agost a l’1 de setembre, SMP va col·laborar amb el Firart mitjançant les Litografies Solidàries, una iniciativa que manté engegada des de principis d’any.

Essent una de les novetats d’aquesta 32a edició del Firart, Serveis Mèdics Penedès va posar a disposició la venda de dues litografies dels pintors Fuentetaja i Vives Fierro amb l’objectiu, com en les anteriors ocasions, de destinar l’import íntegre que s’obtingui de la seva venda a la Fundació Pasqual Maragall i els seus projectes de lluita contra l’Alzheimer.

Notícia del 3 de Vuit: L’autoservei de pintura tindrà un component solidari amb la venda de litografies a benefici de la Fundació Pasqual Maragall

Litografies Solidàries és una iniciativa que es va engegar des de SMP el passat mes de març arran del Gran Sopar de Gala Solidari organitzat pel 36è aniversari del Rotary Club Barcelona Pedralbes. Actualment, ja porta recaptats 17.000 euros que ja han estat entregats a la Fundació Pasqual Maragall per col·laborar en la investigació de l’Alzheimer i la lluita contra aquesta malaltia.

Més info del projecte Litografies Solidàries