El teu centre assistencial més solidari

El teu centre assistencial més solidari

Més de 500 persones van pedalar durant el cap de setmana passat a la Zona Solidària d’ExpoNadó, patrocinada per Serveis Mèdics Penedès (SMP). Amb aquest acte solidari, es van recaptar 728€ que l’empresa SMP ha lliurat, proporcionalment, a les associacions sense ànim de lucre Mans Unides i Creu Roja.

La Fira de l’ExpoNadó ha estrenat enguany aquesta Zona Solidària patrocinada per l’empresa de salut amb centres mèdics a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Vendrell i Gèlida. SMP va decidir fer un pas endavant i aportar el capital necessari perquè Creu Roja i Mans Unides, poguessin tenir presència a la fira i donar a conèixer les diferents tasques que duen a terme. En aquesta Zona Solidària, SMP va crear una activitat amb tres bicicletes estàtiques per fomentar els valors de la solidaritat i sota l’etiqueta #Josocsolidari.

Serveis Mèdics Penedès es va comprometre a aportar 1€ per cada persona adulta que pedalés només dos minuts, i 2€ si el que ho feia era un nen petit. Quan va acabar la fira, 581 persones van pedalar per una bona causa, i 147 d’ells eren nenes o nens.

L’acte del lliurament del xec es va dur a terme dijous 1 de juny a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la presència de Josep Panyella, Director General de SMP, i Mayra Adell, directora d’ExpoNadó, que han lliurat els respectius xecs per un valor total de 728€ a la representant de Mans Unides, Teresa Gisbert; i de Creu Roja, Patricia Iglesias. L’acte ha comptat amb la presència i el suport del regidor de Promoció conòmica, Nova Governança i Comunicació, Juan Luís Ruiz; i de la regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas.

              Zona Solidaria Fira Expo-Nadó 2017

http://feriadebebes.es/creu-roja-i-mans-unides-reben-els-diners-recaptats-per-serveis-medics-penedes-la-zona-solidaria-dexponado/