SMP amplia el seu servei de reconeixements mèdics assumint l’adquisició del CCCM.

25è aniversari
25è Aniversari de Serveis Mèdics Penedès
14/11/2018
5 consells per ajudar a prevenir el càncer
5 consells per ajudar a prevenir el càncer
04/02/2019

SMP amplia el seu servei de reconeixements mèdics assumint l’adquisició del CCCM.

Reconeixements Mèdics

SMP ampliarà notablement la seva presència a la comarca en la realització de reconeixements mèdics per a l’obtenció i renovació de permisos de conduir després d’adquirir el Centre Comarcal de Certificats Mèdics de Vilafranca (CCCM). Al mateix temps, té com a objectiu dur a terme accions que intervinguin, fermament, en la millora de la seguretat vial de la comarca.

Tota l’activitat generada pel CCCM serà absorbida a les instal·lacions de SMP Vilafranca on, actualment, ja s’ofereix el servei de reconeixements mèdics des de fa més de 20 anys.

Amb aquesta ampliació de servei, que s’iniciarà a partir del 2 de gener, SMP vol millorar l’accessibilitat i eficàcia en les revisions mèdiques per a l’obtenció de permisos de conduir, entre altres. De cara al pacient, s’introdueix la possibilitat de que pugui venir a fer-se la revisió sense necessitat de cita prèvia o, en cas que es vulgui concertar hora amb antelació, ho podrà fer, també, a través de l’opció “cita online” de la web de SMP.

El servei de reconeixements mèdics estarà actiu de dilluns a dijous amb horari de 9.30 a 13 h i de 16 a 19.30h.

A banda d’ampliar aquest servei, SMP també vol participar, activament, en la millora de la seguretat viària de les comarques del Penedès i el Garraf aportant iniciatives basades en la informació i educació de la població, incloent-hi, per exemple, un estudi per a la detecció dels punts negres locals que serveixi com a prevenció per als conductors i per a reduir el balanç anual d’accidents de trànsit de la comarca.

Amb aquest propòsit de projecte d’educació viària, des de SMP s’iniciarà una ronda de contactes amb escoles, instituts i ajuntaments de la zona per donar-li la màxima difusió i treballar amb aquests centres. A la vegada, es dissenyarà un pla d’acció conjuntament amb altres agents implicats en la seguretat viària, com la policia local.