SMP i ACTUA inician un projecte d’assistència a adolescents

SMP col·labora amb Templars Xtrem Trail
26/07/2017
SMP patrocinador Castellers de Vilafranca
SMP: Patrocinador dels Castellers de Vilafranca
18/09/2017

SMP i ACTUA inician un projecte d’assistència a adolescents

Serveis Mèdics Penedès a iniciat una col·laboració amb  ACTUA,  una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre creada l’any 2005 per professionals del camp socioeducatiu. Desenvolupen projectes d’atenció residencial a infants i adolescents tutelats per la Generalitat , inserció laboral de joves amb dificultats socials, i la dinamització d’espais i àmbits educatius per la millora de la convivència i la prevenció de situacions de risc.

SMP a prestat els seus serveis a la cooperativa en forma de Revisions Mèdiques als adolescents del nou centre d’acollida situat a Vilanova i la Geltrú. És el primer pas en el que volem que sigui una sòlida relació amb l’objectiu de poder ajudar a tots els nois que necessiten d’una atenció mèdica i esperem poder seguir treballant conjuntament en un futur.

 

“Aquest estiu hem començat a atendre  joves al centre d’acollida Llar Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. Aquests nois necessiten d’una primera acollida bàsica i integral, i l’assistència en la seva salut és un dels elements primordials. En aquesta funció, Serveis Mèdics Penedès ha disposat la seva col·laboració desinteressada, formant part de l’atenció mèdica immediata a aquests joves. Fins al moment, s’han realitzat tots els reconeixements mèdics i proves inicials a tots els nostres usuaris. ACTUA, l’equip educatiu de la Llar Vilanova i  els joves que hi conviuen volem agrair al Dr. Panyella i a tot el personal de Serveis Mèdics Penedès la seva implicació solidària en el nostre projecte i la nostra tasca.”

Moltes gràcies!

                                     Revisions Adolescents