Serveis Mèdics Penedès facilita la prevenció i el diagnòstic del Càncer de Mama.

Servei Cita Online
Servei de Cita Online
05/10/2017
SMP Patrociandor del concert Rèquiem de Mozart
23/11/2017

Serveis Mèdics Penedès facilita la prevenció i el diagnòstic del Càncer de Mama.

Dia Mundial Càncer de Mama

SMP ha dissenyat un pla específic que inclou mesures per a facilitar l’accés a especialistes i proves diagnòstiques a pacients que ho necessitin.

Aquest nou pla s’activa avui en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama.

El centre sanitari Serveis Mèdics Penedès (SMP) implementarà una sèrie de mesures per a lluitar amb més rapidesa i eficàcia contra casos susceptibles de patir Càncer de Mama.

Les pacients del centre que a través d’una autoexploració s’hagin detectat alguna anomalia, podran acudir al centre i seran ateses de forma prioritària per un especialista en ginecologia, a la vegada que, també, tindran prioritat en les proves diagnòstiques que puguin necessitar. SMP va més enllà i es compromet, a més, a tenir els resultats patològics de les proves diagnòstiques en un màxim de 48 hores.

 

Sobre Serveis Mèdics Penedès

SMP, que celebrarà els seus 25 anys el proper 2018, va néixer de la mà del Dr. Josep Panyella al 1993. Actualment, és present a cinc poblacions amb centres de multiespecialitat mèdica situats a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Sant Sadurní d’Anoia i Gelida. Disposa d’especialistes en ginecologia en tots els seus centres i, gràcies a un procés constant d’adaptació a les necessitats dels pacients, a la contínua implementació i renovació tecnològica i a l’ampliació de les instal·lacions, s’ha convertit en un grup mèdic de referència de la medicina privada del Penedès i el Garraf.

 

https://www.aecc.es/msites/tusalud/Paginas/index.html