Recaptació de 17.000 euros per la Fundació Pasqual Maragall

Resultats d'analítiques i informes de patologia
Resultats d’analítiques i informes de patologia al Portal del Pacient
22/08/2019
Centre SMP Gelida
El centre de Gelida tanca les seves portes
02/09/2019

Recaptació de 17.000 euros per la Fundació Pasqual Maragall

Entrega xec a Fundació Pasqual Maragall

Serveis Mèdics Penedès juntament amb el Rotary Club Barcelona hem fet entrega d’un xec de 17.000€ a la Fundació Pasqual Maragall gràcies a la recaptació, en una part, de la iniciativa “litografies solidàries”.

Aquesta iniciativa que va plantejar SMP s’ha desenvolupat amb la venda de dues litografies, obres dels autors José Luis Fuentetaja i Antoni Vives Fierro,  amb l’objectiu de reunir fons per aquesta Fundació i col·laborar amb els seus projectes enfocats a la lluita contra l’Alzheimer.

Tant SMP com el Rotary Club Barcelona, entitat que ja havia col·laborat amb la fundació, han quedat molt satisfets del resultat obtingut ja que podran ajudar notablement a una de les fundacions més actives que treballa per aquesta malaltia que afecta a un gran nombre de persones. Un dels objectius d’aquesta fundació és investigar i buscar l’origen d’aquesta malaltia i detectar-la molt abans de que els símptomes es manifestin. Tot i que els recursos són limitats, la Fundació ha transmès el seu agraïment a SMP i al Rotary Club ja que sense aquestes aportacions solidàries, l’equip humà que el conforma no podria desenvolupar la gran labor que fa.

SMP vol mantenir el contacte amb la Fundació Pasqual Maragall per tal de seguir col·laborant en la investigació de l’Alzheimer i tot el que això comporta. Compromesos amb aquesta causa, es seguirà treballant en noves iniciatives per a què així sigui.