PREMIS FEGP 2018

Josep Panyella
“El nostre repte sempre ha estat oferir un servei d’alta qualitat”
27/03/2018
Presentació Portal Pacient
SMP presenta el seu Portal del Pacient
10/05/2018

PREMIS FEGP 2018

La Nit de l’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès va reunir a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, prop de quatre-cents empresaris, directius i representants institucionals. Durant l’acte es van lliurar els Premis FEGP 2018, que han reconegut 18 empreses de les tres comarques del Gran Penedès.

Homenatge a empreses:

Amb motiu del seu 25è aniversari
· Comepack Ibérica · Vilafranca del Penedès
· Formació i Treball · Vilanova i la Geltrú
· Futureco Bioscience · Olèrdola
· Serveis Mèdics Penedès · Vilafranca del Penedès

Amb motiu del seu 75è aniversari
· Metalúrgica del Penedès · Pacs del Penedès

Amb motiu del seu 100è aniversari
· Fundació Privada Sant Antoni Abat · Vilanova i la Geltrú

Per a Serveis Mèdics Penedès és un gran reconeixement a la seva trajectòria en un any molt especial i assenyalat, ja que compta amb 25 anys d’experiència. En nom de SMP volem transmetre la nostra satisfacció per aquest guardó, 25 anys no es resumeixen tant fàcilment, moltes adversitats, molt treball i molts èxits assolits per aconseguir la confiança dels nostres pacients, la consolidació i la viabilitat dels diferents projectes sorgits. Seguim construint, participant, compartint entre tots la il·lusió, la força d’aquests projectes continuats i necessaris per la correcta evolució d’aquesta empresa de serveis assistencials, que s’actualitza constantment i posa en marxa projectes per reforçar la confiança dels seus pacients.

En el decurs de la vetllada els participants han pogut degustar productes d’Ametller Origen, GB Olivier, Mi&Cu i Vallformosa. L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès, de Sitges, l’Hotel Estela Barcelona, Jardiland i Wondu, del Grup Ondunova.

 

FEGP 2018