Servei de Cita Online

SMP patrocinador Castellers de Vilafranca
SMP: Patrocinador dels Castellers de Vilafranca
18/09/2017
Dia Mundial Càncer de Mama
Serveis Mèdics Penedès facilita la prevenció i el diagnòstic del Càncer de Mama.
19/10/2017

Servei de Cita Online

Servei Cita Online

Serveis Mèdics Penedès posa en funcionament un sistema per demanar Cita Online.

Des del mateix web de SMP, els pacients podran accedir a aquesta opció, després de donar-se d’alta, i demanar la cita de manera fàcil i ràpida sense necessitat de contactar amb el centre.

Vilafranca del Penedès. 17 d’octubre de 2017. El centre sanitari Serveis Mèdics Penedès (SMP) ha posat a disposició dels seus pacients un nou sistema que els facilitarà la demanda de cita amb diferents especialistes i per a la realització de proves mèdiques. El motiu d’aquesta iniciativa és vetllar per la qualitat assistencial del centre, objectiu que persegueix contínuament Serveis Mèdics i que, en aquest cas, ho ha volgut exemplificar amb una eina de millora en l’atenció al pacient.

Com sol·licitar el servei de cita online?

Per a fer ús del servei, el pacient primer de tot s’ha de donar d’alta sol·licitant l’activació a qualsevol delegació. Una vegada té el servei activat trobarà l’opció de “Demana cita online” a la pantalla inicial del web de Serveis Mèdics Penedès (https://smp.cat/).

Una vegada a dins i tal i com indiquen les instruccions que s’han especificat, el pacient ha d’escriure el NIF per a poder rebre la contrasenya que li permetrà accedir al sistema.

Fet això, ja pot entrar a l’interior i seguir els passos per a demanar la cita. Haurà de seleccionar la delegació, l’especialitat i el metge. Tot seguit, podrà visualitzar l’agenda dels doctors que ha marcat amb la disponibilitat de cada un i, finalment, escollir el dia i hora que prefereixi.

Una vegada finalitzat el procés, el pacient rebrà un correu amb la informació de la cita juntament, també, amb l’opció d’anul·lar-la en cas de necessitat.

Sobre Serveis Mèdics Penedès

SMP, que celebrarà els seus 25 anys el proper 2018, va néixer de la mà del Dr. Josep Panyella al 1993. Actualment, és present a cinc poblacions amb centres de multiespecialitat mèdica situats a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Sant Sadurní d’Anoia i Gelida. I gràcies a un procés constant d’adaptació a les necessitats dels pacients, a la contínua implementació i renovació tecnològica i a l’ampliació de les instal•lacions s’ha convertit en un grup mèdic de referència de la medicina privada del Penedès i el Garraf .