Nou edifici SMP a Sant Sadurní d’Anoia

15.000 pacients ja utilitzen de manera habitual la nova APP de Serveis Mèdics Penedès
26/07/2021
Nova especialitat d’oncologia mèdica a SMP
02/02/2022

Nou edifici SMP a Sant Sadurní d’Anoia

A Sant Sadurní s’han unificat tots els serveis en un nou edifici situat a la Rambla de la Generalitat número 17 que ofereix tots els serveis de consultes externes, diagnosi per la imatge, rehabilitació i certificats mèdics per a l’obtenció o renovació del carnet de conduir. La nova delegació sadurninenca disposa d’un innovador aparell de ressonància magnètica obert que, a diferència del convencional, és molt més respectuós amb el pacient ja que evita que quedi tancat dintre d’un cilindre.

Les obres d’adequació d’aquest centre s’han fet sota criteris de sostenibilitat i estalvi energètic amb l’objectiu que obtingui la classificació triple A com a edifici sostenible. En aquest sentit, és el primer edifici de Serveis Mèdics Penedès que disposa de plaques fotovoltaiques, que cobreixen el 60% del consum energètic del centre, i a la façana principal s’hi ha instal·lat un jardí vertical que integra la vegetació natural com un dels elements externs d’identitat.

El director de Serveis Mèdics Penedès, el doctor Josep Panyella, afirma que aquesta inversió respon a la “voluntat de continuar sent útils i estar al costat dels nostres pacients, en aquest cas de Sant Sadurní i rodalies, on també som un centre de salut d ereferència”.