La #confinacursa recapta 7.098 euros per a la investigació contra la Covid-19

Confinacursa
#CONFINACURSA. Cursa familiar i solidària confinada
06/04/2020
Protocol actuació Covid19 a SMP
Guia d’actuació per una atenció amb seguretat
06/05/2020

La #confinacursa recapta 7.098 euros per a la investigació contra la Covid-19

Recaptacio_Confinacursa

Un total de 3.549 persones van participar el passat diumenge dia 12 a la #confinacursa, la cursa familiar i solidària en confinament destinada a recaptar fons per a la investigació contra la Covid-19.

La cursa va ser organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i tots i totes les participants es podien inscriure online a través de la plataforma www.weevens.com  des de dilluns 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’activitat física i l’esport, fins al mateix dia de la cursa.

Per cada inscripció feta, que tenia un cost d’1 euro,  Serveis Mèdics Penedès hi ha volgut sumar 1 euro de més i fer una aportació solidària a la mateixa causa.

Així doncs, la recaptació total ha pogut créixer fins als 7.098 euros que s’han destinat a la campanya #joemcorono contribuint a la investigació del tractament i vacuna contra la Covid-19.

La #confinacursa va consistir en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant…), en família, sense premis ni guanyadors, fent cadascú el seu propi recorregut confinat dins de casa, al balcó, a la terrassa, pel passadís, en cintes de córrer domèstiques, on fos… però a casa, i cadascú al ritme que volgués.

A la vegada, totes les persones participants es podien descarregar a la mateixa web d’inscripcions un model de dorsal per imprimir i dissenyar-se al seu gust a més d’un “diploma” personalitzat amb el seu nom, que es podia descarregar l’endemà de la cursa.