La biblioteca de Sant Sadurní ja és un espai cardioprotegit gràcies a un acord entre l’Ajuntament i Serveis Mèdics Penedès

SMP obre el canal de consultes COVIDRESPON adreçat a empreses, autònoms i col·lectius
24/02/2021
La mamografia 3D millora un 30% el diagnòstic precoç del càncer de mama
05/03/2021

La biblioteca de Sant Sadurní ja és un espai cardioprotegit gràcies a un acord entre l’Ajuntament i Serveis Mèdics Penedès

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní és des de dimecres passat un espai cardioprotegit gràcies a l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i Serveis Mèdics Penedès. L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, la regidora de Cultura, Marta Castellví, i el director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella, van signar dimecres passat l’acord que ha permès instal·lar al centre un aparell desfibril·lador.

 

El màxim responsable de Serveis Mèdics Penedès ha destacat la importància d’instal·lar aquest tipus d’aparell d’emergència no només en centres o espais on s’hi practica esport sinó en tots aquells equipaments de màxima afluència de gent, com pot ser una biblioteca.

 

A més de la cessió de l’aparell, Serveis Mèdics Penedès també ha assumit la formació dels treballadors de la biblioteca perquè el sàpiguen fer servir, així com el seu mateniment.