Novetats al Portal del Pacient: Imatges Radiològiques

hematologia_smp
Nova especialitat a SMP: Hematologia
08/05/2019
RM ECHELON Smart
Nova màquina de ressonància magnètica a Vilafranca.
30/05/2019

Novetats al Portal del Pacient: Imatges Radiològiques

Ortopantomografia-Panoramica Bucal

A partir d’ara, el Portal del Pacient de SMP també disposarà de l’opció de consultar i descarregar imatges radiològiques. A més de tots els informes que ja inclou ara, els usuaris que esteu donats d’alta al Portal podreu disposar de les vostres “imatges de cortesia” en PDF que, juntament amb l’informe mèdic, completareu la vostra documentació mèdica disponible.

Segons la nova llei que regula la RGPD, s’ha de garantir la portabilitat digital de la informació clínica pels pacients que disposen de plataformes amb documentació mèdica digitalitzada. El Portal de SMP, desenvolupat amb el sistema OpenCDE de Clinical Document Engineering, és un dels pioners en facilitar als seus usuaris l’apoderament d’informes mèdics i imatges radiològiques complint amb aquesta normativa.

A més, us volem recordar algunes de les característiques i beneficis del Portal del Pacient per a l’usuari:

  • Comoditat, seguretat i confidencialitat amb accés al portal des de qualsevol dispositiu mòbil.
  • Apoderament per part del pacient de la seva documentació mèdica.
  • Més eficàcia mèdica i assistencial de cares als nostres pacients. L’emmagatzematge de la informació mèdica en format digital ens evita pèrdues i repeticions de documentació i ens fa més efectius.
  • Un canvi de relació i un apropament professional mèdic – pacient.

Per últim, informar-vos que en els pròxims mesos tenim previst incorporar novetats a la plataforma per a millorar l’experiència de l’usuari i facilitar noves opcions integrades des d’un mateix sistema.

El Portal del Pacient és una eina molt valorada per SMP i els pacients que en són usuaris. Així doncs, per tal d’oferir un servei complet sempre estem en procés constant de introduir noves millores.

 

Més informació sobre el Portal del Pacient de SMP

 

Exemples de imatges de radiologia simple que incorpora el Portal:

Imatge radiològica genoll Imatge radiològica bucal

 

 

 

 

 

 

 

Ortopantomografia-Panoràmica Bucal
RX genoll