El Portal del Pacient de SMP

Presentació Portal Pacient
SMP presenta el seu Portal del Pacient
10/05/2018
Cinquena edició dels premis de hoquei SMP
Cinquena edició dels premis Serveis Mèdics Penedès
17/07/2018

El Portal del Pacient de SMP

Portal del Pacient de SMP

Ja fa 25 anys que a Serveis Mèdics Penedès vam apostar per millorar la qualitat de vida de les persones. Ja són 25 anys els que portem de trajectòria, treballant de valent dia a dia i oferint i ampliant, cada vegada més, el nostre ventall de serveis per cobrir les necessitats de tots els pacients que confieu en nosaltres.

És per això que hem introduït un nou servei, una millora, un esglaó més en la qualitat assistencial del nostre centre:

El portal del pacient és un espai personal on hi podreu consultar la vostra documentació mèdica (informes i proves) que el metge us haurà compartit a través de la plataforma. Hi podreu accedir quan vulgueu i des de qualsevol dispositiu, a la vegada que tindreu la total disponibilitat i apoderament de la vostra documentació mèdica.

Quins beneficis ens aporta el Portal del Pacient?

  • Arrelats al món. Amb la digitalització, eliminem la utilització de molta quantitat de paper. Som ecològics i també ens preocupem per la salut del medi ambient.
  • Accessibilitat, rapidesa i comoditat. Consulta i disposa d’informació clínica quan i des d’on vulguis, evitant desplaçaments i de manera fàcil i còmode.
  • Més eficàcia mèdica i assistencial. L’emmagatzematge de la informació mèdica en format digital ens evita pèrdues i repeticions de documentació i ens fa més àgils.
  • Exploraciones mèdiques, al teu abast. Un canvi de relació i un apropament profesional mèdic – pacient.

El nostre objectiu? “Més proximitat entre els professionals mèdics de SMP,  amb vosaltres, els pacients. Seguirem sumant esforços per apropar-nos cada dia més.”

Vull saber més sobre el Portal del Pacient de SMP