Concurs de Pintura del Vendrell 2018

Cinquena edició dels premis de hoquei SMP
Cinquena edició dels premis Serveis Mèdics Penedès
17/07/2018
SMP Vilanova posa en funcionament el primer TAC de Fujifilm a Europa
01/10/2018

Concurs de Pintura del Vendrell 2018

El divendres 24 d’agost, a la tarda, a la Sala del Portal del Pardo, es va fer el lliurament de premis del Concurs de Pintura del Vendrell 2018. L’acte va coincidir amb la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de l’exposició de pintura de Julio García Iglesias, que va ser el guanyador del segon premi del Concurs de pintura del Vendrell de l’any 2016.

El primer premi, de 1.800 euros, patrocinat per Serveis Mèdics Penedès, va ser per a l’obra Desert urbà II de Narcís Sala Gascons, de Lloret de Mar.

El segon premi, de 1.000 euros, patrocinat per Barnadas Assessors, va ser per a l’obra Trencada d’Álvaro Romero Molina, de Tarragona.

I el tercer premi, de 750 euros, concedit per l’Ajuntament del Vendrell, va ser per a l’obra Personatges a la cafeteria d’Ernest Descals Pujol, de Manresa.

Prèviament la Regidoria de Cultura va donar a conèixer les obres seleccionades per participar en el Concurs de pintura del Vendrell 2018, un certamen que pretén fomentar l’exercici de les arts plàstiques amb el municipi del Vendrell com a motiu principal.  En total, al certamen es van presentar 33 obres,  de les quals el jurat en va escollir 11.  Aquest estava format per la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, com a presidenta, i per un representant de Serveis Mèdics Penedès, SL; per Ton Barnadas, de Barnadas Assessors, SL, pel pintor Joan Serra i per la pintora Montserrat Almonacid com a vocals.

Després de reunir-se el passat 7 d’agost, els membres del jurat van escollir les següents obres:

–  L’arbre de la vida, de Teresa Camí Mateu, de Lleida
–  Mirada, de Yolanda Cotonat Millan, del Palau d’Anglesola
–  Personatges a la cafeteria, d’Ernest Descals Pujol, de Manresa

–  Amorfo IV, de Julio García Iglesias, d’Abrera
–  Reclòs, de Montse González Papiol, de Calafell
–  Núvols al mar del Penedès, de M. Teresa Jané Abelló, de Barcelona
–  La vendimia, de Julio Lasheras Aliaga, del Vendrell
–  Trencada, d’Álvaro Romero Molina, de Tarragona
–  Desert urbà II, de Narcís Sala Gascons, de Lloret de Mar
–  Plaça de la Llana, de Juan Manuel Torres Zambudio, de Gavà
–  Outshined, d’Emily Elisabeth Wilson, de Bonastre

Un any més Serveis Mèdics Penedès ha tornat a col·laborar amb el ja habitual Concurs de Pintura del Vendrell, que es celebra cada 2 anys. De nou, ens omple d’orgull haver pogut entregar el 1r premi i ajudar a que aquest concurs continu-hi sent un èxit i una referència en l’àmbit artístic del municipi del Vendrell.

Esperem des de SMP tornar-hi a ser al 2020!!