Cirurgia maxil·lofacial i implantologia a Vilanova

clínca dental Vilanova
Obrim la Clínica Dental SMP Vilanova
25/09/2020
slider Testos Covid19
Testos pel diagnòstic i cribatge de la Covid-19
03/11/2020

Cirurgia maxil·lofacial i implantologia a Vilanova

Cirurgia maxil·lofacial i implantologia

Hem incorporat les intervencions de cirurgia maxil·lofacial i implantologia a Vilanova dins el ventall de serveis disponibles a la nova clínica dental.
Aquests procediments quirúrgics seran realitzats pel Dr. Vendrell, especialista en cirurgia oral i maxil·lofacial amb una llarga trajectòria professional.

 

Quins procediments de cirurgia maxil·lofacial i implantologia podrem realitzar?

Cirurgia Ortognàtica.

La cirurgia ortognàtica és una intervenció quirúrgica que s’encarrega de corregir les deformitats dento-craneo-maxil·lofacials mitjançant moviments ossis maxil·lars i mandibulars. Es tracta d’aconseguir l’equilibri perfecte entre totes les característiques facials del pacient, ja sigui en termes de simetria i harmonia com funcionals. És un tipus de cirurgia que només la pot realitzar un especialista indicat per a tractar tant els ossos com els teixits tous de l’àrea facial.

 

Aquest tipus d’alteracions facials poden causar problemes com apnea del son, trastorns de la ATM per bruxisme, ansietat, artritis, etc., problemes de maloclusió o falta d’harmonia esquelètica, entre altres. Existeixen tres tipus de cirurgia ortognàtica per tractar l’alteració facial que correspongui en cada cas:
  • Cirurgia del maxil·lar.
  • Cirurgia de la mandíbula.
  • Cirurgia bimaxilar.

 

Empelts ossis.

Els empelts ossis s’utilitzen per a reconstruir zones del cos on l’estructura òssia s’ha perdut o presenta defectes a conseqüència de traumatismes, processos oncològics, malalties periodontals i la pèrdua de dents. L’objectiu és recuperar la forma i la funcionalitat de totes aquestes zones que han quedat afectades. Sobretot és una tècnica molt utilitzada en pacients amb dèficit ossi vertical a qui se’ls hagi de col·locar un implant dental.

 

Elevació del si nasal.

És una tècnica quirúrgica enfocada a augmentar l’altura de l’os maxil·lar superior amb l’objectiu de proporcionar una base òssia suficient per a la col·locació d’implants dentals.

 

Implantologia avançada.

És un tipus de implantologia dental que s’aplica quan el pacient presenta cert grau d’atròfia òssia i els implants no poden tenir el suficient suport. Un procediment diferent a la implantologia convencional que reuneix una sèrie de tècniques enfocades a la rehabilitació oral de pacients que no tenen os suficient.

La implantologia avançada permet oferir una solució fixa, totalment funcional i, avui dia, d’una altíssima qualitat estètica a pacients que necessiten recuperar les seves peces dentals perdudes per a tornar a gaudir d’una bona qualitat de vida.

 


Vols fer una consulta o demanar cita amb el Dr. Vendrell a Vilanova? Pots fer-ho a través del Portal del Pacient o contactant al telèfon 📞93 811 52 06