Cinquena edició dels premis Serveis Mèdics Penedès

Portal del Pacient de SMP
El Portal del Pacient de SMP
28/06/2018
Concurs de Pintura del Vendrell 2018
05/09/2018

Cinquena edició dels premis Serveis Mèdics Penedès

Cinquena edició dels premis de hoquei SMP

Parlem d’hoquei, programa de Ràdio Vilafranca presentat i dirigit per Josep Gumà, va tancar dimecres la setena temporada en antena al costat dels col·laboradors Jaume Bové, Jaume Boquera i Jordi Graells en una sala Julià del Casino de Vilafranca que va registrar una gran entrada, cosa que va evidenciar que l’hoquei té aficionats molt fidels.

Va encetar la tarda Ferran López, actual tècnic de l’Igualada i exentrenador del Noia Freixenet, que va fer una conferència-col·loqui sobre l’hoquei base, la seva realitat i problemàtica. López ha creat una assessoria externa per a clubs i federacions amb el nom de “Todo se entrena”. Va ressaltar que moltes entitats “no tenen cap full de ruta, no saben quin tipus de club volen ni com s’ha de treballar a cada categoria”.

 

Convidats especials

El programa sempre tanca temporada amb convidats de luxe. En aquesta ocasió hi van assistir Quim Pastor, vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Lluís Ferrer, vicepresident de la CERS i Edu Castro, entrenador del FC Barcelona. Al llarg dels 60 minuts de tertúlia, es va parlar de diferents temes relacionats amb l’esport nacional de Catalunya. Quim Pastor va destacar que “a Catalunya l’hoquei viu un bon moment de practicants. El que segur que no tenim és una promoció genèrica d’aquest esport”. Lluís Ferrer va analitzar la marxa de molts jugadors catalans en direcció a altres països: “A Portugal estan fitxant molts jugadors del nostre país; els seus equips de futbol han potenciat l’hoquei i els seus equips”.

Sobre la presència d’espectadors als pavellons, Edu Castro va afirmar que “hem d’intentar fer un esport molt atractiu, hem de fer esforços per atreure els espectadors”.

La tarda es va tancar amb el lliurament de la cinquena edició dels premis Serveis Mèdics Penedès. Els guanyadors, que es van emportar un trofeu obra de Ceràmiques Baltà, de Guardiola, van ser David Arellano (Cafès Novell Vilafranca), Jordi Esteve (Vilanova), Sergi Torné (Calafell), Nil Roca (Noia Freixenet) i Jordi Ferrer (Vendrell).

Cinquena edició dels premis SMP Cinquena edició dels premis SMP Cinquena edició dels premis SMP Cinquena edició dels premis SMP