Centre Vila de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès signen un conveni de col·laboració

Serveis Mèdics Penedès dona suport a la creació de dues noves “startups” per a l’envelliment actiu i saludable
09/03/2021
SOMSalut, la targeta sanitària per a empreses i col·lectius
30/03/2021

Centre Vila de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès signen un conveni de col·laboració

L’associació de comerciants Centre Vila de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès (SMP) han signat avui un conveni de col·laboració gràcies al qual els botiguers, treballadors i les seves famílies gaudiran d’un servei gratuït de consultes online sobre la Covid-19 i descomptes exclusius per a la realització de proves diagnòstiques d’antígens i PCR. La firma del conveni l’han formalitzat Yolanda Lezcano, en representació de Centre Vila, i Josep Panyella, director de Serveis Mèdics Penedès.

Tots dos han coincidit a afirmar que aquest és el principi d’una nova etapa de relacions que esperen que ben aviat doni nous fruits. “Des de Serveis Mèdics Penedès volem estar al costat del comerç local perquè és un dels sectors que més està patint les conseqüències de la crisi econòmica derivada de la pandèmia”, ha afirmat el director de SMP.

A part de l’accés gratuït al consultori COVIDRESPON que Serveis Mèdics Penedès ha posat en marxa per a les empreses, col·lectius i autònoms, els socis de Centre Vila podran fer-se proves diagnòstiques a preus exclusius: d’antíguens (25 euros) i PCR (90€). A més, Serveis Mèdics Penedès ha entregat a Centre Vila 1.400 mascaretes de protecció FFP2 que es repartiran per tots els comerços de Vilafranca adherits (una caixa amb 10 unitats per cada botiga).