Primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins.

Participants a la sortida Mitja Marató Espirall
SMP, patrocinador principal de la 40a edició de la Mitja Marató de l’Espirall
22/11/2019
Estudi sobre l'anàlisi de l’estructura física dels castellers.
SMP col·labora en un estudi sobre l’anàlisi de l’estructura física dels castellers.
20/01/2020

Primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins.

Participants primer torneig SMP solidari hoquei patins

Des de Serveis Mèdics Penedès vam organitzar, juntament amb el Noia Freixenet, el primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins que es va celebrar el passat 27 de desembre al Pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia.

El torneig benèfic va aplegar 6 equips participants i la seva finalitat era recaptar fons per destinar als projectes de investigació sobre l’Alzheimer que du a terme la Fundació Pasqual Maragall.

La recaptació es va fer a partir del preu de l’entrada, que era de 3 euros, i amb la qual s’obtenien unes tires per participar en un sorteig de diferents obsequis.

Els equips d’hoquei patins que van participar a aquesta festa de l’esport solidària van ser el Noia, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, Calafell i un combinat d’exjugadors sadurninencs que formaven el Dream Team SMP. En aquest combinat s’hi trobaven jugadors del Penedès que disputen diverses lligues, amb la presència destacada de dues figures: Jordi Bargalló (Oliveirense) i Pedro Gil, campió de la lliga europea amb l’Sporting.

El títol del primer torneig SMP solidari d’hoquei patins se’l va endur el Vilanova en la final d’un torneig de partits de 25 minuts.

La intenció és donar continuïtat a aquesta iniciativa i organitzar-la a altres municipis de la comarca del Penedès en els propers anys. De fet, el doctor Josep Panyella, l’ànima de la idea, es va mostrar satisfet i orgullós a la presentació del torneig als mitjans i va avançar que l’any vinent el Vilafranca serà l’organitzador amb motiu del seu 50è aniversari.

Imatges del Primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins

Torneig Hoquei SMP  Torneig Hoquei SMP   Torneig Hoquei SMP