SMP, patrocinador principal de la 40a edició de la Mitja Marató de l’Espirall

Membres i administradors del Firart amb la iniciativa Litografies Solidàries
SMP col·labora amb Firart mitjançant les Litografies Solidàries
07/10/2019
Participants primer torneig SMP solidari hoquei patins
Primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins.
03/01/2020

SMP, patrocinador principal de la 40a edició de la Mitja Marató de l’Espirall

Participants a la sortida Mitja Marató Espirall

El passat diumenge 17 de novembre, es va celebrar la 40ena edició de la Mitja Marató de l’Espirall, organitzada per l’associació de veïns del barri de l’Espirall de Vilafranca del Penedès.  

Un total de 933 participants van recórrer la distància de mitja marató de 21.0978km, un circuit clàssic amb sortida i arribada de Vilafranca fins a Guardiola, recorrent els camps de vinyes característics del territori. 

La mitja Espirall destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat enfocat a la minimització dels residus, les pràctiques ambientals i una mobilitat sostenible per tal de reduir els impactes ambientals que es generen en els esdeveniments esportius. Alguns exemples de les actuacions serien l’obsequi d’un got reutilitzable en l’avituallament final, les inscripcions a través de la web o un sistema de transport col·lectiu. 

Aquest any, Serveis Mèdics Penedès hi hem participat amb el finançament de totes les samarretes i gorres de la Mitja Petita i cedint 52 litografies solidàries amb la Fundació Pasqual Maragall. Les litografies es van sortejar entre tots els participants de la Mitja Petita que van recollir el dorsal o es van inscriure a la cursa el passat dissabte 16/11.

Des de SMP volem seguir col·laborant amb l’Espirall de Vilafranca per donar continuïtat a esdeveniments esportius de qualitat a la comarca del Penedès. Cal destacar, que la Mitja Marató de l’Espirall Vilafranca, la clàssica del Penedès, és la mitja amb més edicions de Catalunya, un total de 40.