15.000 pacients ja utilitzen de manera habitual la nova APP de Serveis Mèdics Penedès

SMP posa a disposició dels ajuntaments un parc mòbil perquè els joves aprenguin educació viària
21/06/2021
Nou edifici SMP a Sant Sadurní d’Anoia
01/02/2022

15.000 pacients ja utilitzen de manera habitual la nova APP de Serveis Mèdics Penedès

L’aplicació mòbil permet demanar i gestionar la cita on line o consultar el resultat de proves diagnòstiques, i aviat incorporarà el quadre mèdic complet i la tramitació de la sol·licitud de justificants d’assistència.

La nova aplicació mòbil (APP) que Serveis Mèdics Penedès va posar en marxa fa uns mesos ja ha assolit la xifra de 15.000 usuaris únics que l’utilitzen habitualment per demanar o gestionar la seva cita on line, consultar el resultat de proves diagnòstiques. En els darrers mesos, el creixement del nombre d’usuaris de la nova aplicació de SMP ha experimentat un creixement mitjà de 800 altes mensuals, fet que la posiciona com una de les APP de salut amb més descàrregues.

Aquest servei, a través del qual s’accedeix també al Portal del Pacient operatiu des de la pàgina web www.smp.cat i que en els darrers dos mesos ha registrat més de 40.000 consultes, es va crear amb la finalitat d’apropar i simplificar l’accés del pacient als serveis més sol·licitats, on objectiu que s’ha aconseguit amb escreix vist del volum de descàrregues registrades fins a dia d’avui. Amb aquest mateix objectiu, SMP està treballant per ampliar el catàleg de serveis que oferirà l’APP i aviat incorporarà la possibilitat de consultar el quadre mèdic complet o tramitar la sol·licitud de justificants d’assistència.