SMP Col·labora solidàriament amb la cursa “Mini10k”

SMP Col·labora solidàriament amb la cursa “Mini10k”

Un cop més, SMP participa amb una causa solidaria destinada en aquesta ocasió a les investigacions contra l’obesitat infantil liderades per l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

No cal dir que és un plaer poder participar amb esdeveniments d’aquest tipus i que això ens anima a tot l’equip de Serveis Mèdics Penedès a seguir col·laborant de manera activa amb qualsevol repte solidari que  se’ns presenti.

El passat dimecres dia 5 de juliol es va celebrar a l’Auditori de Vilafranca del Penedès la Nit dels Premis de l’Esport. Una nit plena d’emocions en la que es va reconèixer a tots aquells esportistes vilafranquins que durant la temporada 2016/2017 han assolit fites destacables.

En el marc d’aquest acte es va fer esment de la cursa “Mini 10K” on es va procedir a l’entrega per part del Dr. Panyella (administrador de SMP) i de l’alcaldia i la regidoria (de mans del Sr. Pere Regull i la Sra. Anna Doblas) dels diners recaptats amb aquesta activitat. Val a dir que la totalitat d’aquests diners seran donats íntegrament a l’Hospital Infantil de Sant Joan de Déu per a contribuir a les investigacions contra l’obesitat infantil.

La 10KVila estrena aquest any 2017 una activitat paral·lela i solidària amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu. La Mini10K és una cursa 100% solidària, que ofereix l’oportunitat de córrer 1Km en companyia dels més petits per un dels trams de la 10KVila, abans de la cursa gran. És oberta a totes les edats i la inscripció és d’1€ per participant, que es donarà íntegrament a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a projectes de recerca sobre obesitat infantil.

La Mini10K sortirà a les 10h del matí, una hora abans que la cursa gran, des de la rambla de Nostra Senyora. Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa i l’import d’inscripció és el donatiu d’1€ per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Per cada participant, Serveis Mèdics Penedès hi afegirà 1€ més, també amb destinació al projecte de recerca de l’Obra Social de l’hospital infantil.

Cursa Solidaria Mini 10K