IX Cursa Solidària País del Cava

IX Cursa Solidària País del Cava

La Cofraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos organitzen la IX Cursa Solidaria País del Cava.

L’objectiu, a part de donar a conèixer el mon del cava que és una de les senyes d’identitat d’aquestes terres, és el de col·laborar amb la causa solidaria de La Marató de TV3, que aquest any va dirigida a las malalties de la diabetis i la obesitat, les dos malalties metabòliques amb més incidència a Catalunya, ja que afecten a una de cada quatre persones.

La recaptació íntegra de la inscripció dels  participants de la carrera serà destinada a aquesta causa solidària així com l’aportació dels patrocinadors que la conformen, on Serveis Mèdics Penedès en forma part.

 

poster-cursa-cava

Agraïments

Confraria del Cava i Octagon

En nom de la Confraria del Cava i Octagon, ens plau agraïr-vos la vostra col·laboració en la IX Cursa Solidària País del Cava.

La vostra contribució ha permès, una vegada més, celebrar aquest esdeveniment esportiu i solidari amb un grau d’alta satisfacció.

Amb el vostre ajut i la bona participació de corredors/es i caminadors/es, hem aconseguit reunir 15.438,00 Euros per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties de l’obesitat i la diabetis. Aquest import es el més alt de totes les edicions celebrades i ens fa pensar que l’esdeveniment gaudeix de bona salut.

Ja, des d’ara, comencem a pensar en la propera edició.

Rebeu una forta abraçada,

Santi Soler Vives
OCTAGON ESEDOS S.L.
C/ Francesc Moragas 1
08770 Sant Sadurni d’Anoia