Formulari de registre del Portal del Pacient

1- Sol·liciti l’accés al portal omplint aquest formulari de registre amb les dades indicades. Des de SMP revisarem la seva sol·licitud i contestarem amb la màxima brevetat possible.

2- Rebrà un email a l’adreça electrònica que ens ha indicat amb les instruccions de com activar el compte i l’explicació dels diferents sistemes d’accés al Portal. (recordi revisar el correu no desitjat)

3- Per activar el compte i accedir per primera vegada al Portal, ho haurà de fer des de l’enllaç que li facilitem al correu que li enviem després del registre, NO des de l’accés directe de la nostra web.

4- Entri al Portal amb el sistema d’accés que hagi escollit en l’activació del compte: usuari i contrasenya o Mobile Connect.

  • Usuari i contrasenya: el sistema li indicarà que ha de generar una contrasenya per poder accedir a la plataforma. La contrasenya ha d’incloure majúscula, minúscula, número i caràcter especial (@#$%^&+=-_.), a més a més, ha de contenir mínim 8 caràcters i sense espais. A l’hora d’accedir, el seu usuari sempre serà el seu DNI.

  • Mobile Connect: només necessitarà especificar el seu número de telèfon al camp corresponent.

Informació sobre Protecció de dades

Responsable: A P PENEDES SL ( SMP )
Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, gestionar l’historial clínic i enviar comunicacions comercials.
Legitimació: Execució d’un contracte

Consentiment de l’interessat per l’enviament d’avisos.

Consentiment de l’interessat en dades relatives a la salut.

Consentiment de l’interessat en cessió de dades a altres professionals, si és el cas.

Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Organismes de la Seguretat Social; professionals especialistes.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se al responsable del tractament. (lopd@smp.cat)
Procedència: Altres especialistes i/o entitats sanitàries, del propi interessat o pares i/o tutors legals.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí: https://smp.cat/privadesa.