Cicles de formació contínua

Cicles de formació contínua

Cicles de formació contínua

Aquest any 2016 hem iniciat els cicles de formació contínua els quals tenen com a objectiu millorar la qualitat d’atenció als nostres usuaris. Aquest Dissabte 20 de Febrer a SMP Vilafranca vam realitzar el curs “MOTIVA’T i ACTIVA’T” impartit per la formadora Encarna Medina, especialista en estratègia i lideratge motivacional d’equips. 

Un grup de treballadores de SMP van participar d’una fantàstica jornada formativa on van aprendre diferents tècniques personals pel dia a dia de la seva feina.

A Serveis Mèdics Penedès volem reforçar i dotar dels màxims recursos al nostre personal per donar la millor atenció possible als nostres usuaris, així com caracteritzar-nos per ser un dels centres que sempre busca noves formes d’atenció i comunicació per satisfer les necessitats d’aquests pacients.

Gràcies a la seva política, SMP seguirà treballant i formant a tot el seu equip per a buscar la màxima qualitat assistencial  i d’aquesta manera mantenir-se amb el seu objectiu prioritari que no és un altre que seguir sent un centre de referència i ser sempre la primera opció en cas de necessitar-ho.